Kontaktoplysninger – COVID-19 og SU

01-04-2020

Nyheden er sidst opdateret 15. april 2020.

I forlængelse af COVID-19-udbruddet er studerende og mange offentlige medarbejdere sendt hjem. Situationen kan give anledning til nye spørgsmål om SU.

Har du spørgsmål, der ikke kan vente, kan du her se, hvor du kan søge hjælp.

Er dit spørgsmål af generel karakter, beder vi dig orientere dig her på su.dk eller i minSU. Vores og uddannelsesstedernes mulighed for at hjælpe dig, kan i øjeblikket være begrænset.

Spørgsmål om din SU-sag – du læser i Danmark

Har du brug for svar på spørgsmål om din SU-sag, skal du kontakte en SU-medarbejder på dit uddannelsessted. Vi opfordrer dig til at undersøge, hvordan SU-medarbejderen kan kontaktes på uddannelsesstedets hjemmeside, intranet eller lignende.

Særligt for studerende, der læser en hel uddannelse i udlandet

Har du brug for svar på spørgsmål om din SU til en hel uddannelse i udlandet, kan du skrive til udlandsenheden i styrelsen. Vi vil bestræbe os på at svare dig hurtigst muligt, men henviser i øvrigt til vejledningen SU i udlandet her på su.dk.

Særligt for studerende, der søger handicaptillæg

Har du brug for svar på spørgsmål om dit handicaptillæg, kan du skrive til styrelsen. Vi vil bestræbe os på at svare dig hurtigst muligt, men henviser i øvrigt til vejledningen om handicaptillæg her på su.dk.

Særligt for udenlandske studerende/foreign citizens

Har du brug for svar på spørgsmål om din ligestilling med danske statsborgere, henviser vi til vejledningen Udenlandsk statsborger her på su.dk og til COVID-19 (Coronavirus) og SU. Har du derudover spørgsmål til din ligestilling, kan du skrive til styrelsen via Digital Post. Klik her for at give os besked via Digital Post på borger.dk/fra e-Boks. Vi vil bestræbe os på at svare dig hurtigst muligt.

Drejer dit spørgsmål sig om din SU, skal du kontakte en SU-medarbejder på dit uddannelsessted. Vi opfordrer dig til at undersøge, hvordan SU-medarbejderen kan kontaktes på uddannelsesstedets hjemmeside, intranet eller lignende.

ENGLISH

If you have enquiries regarding your equal status with Danish citizens, please find information in our guidelines on SU for foreign citizens here at su.dk or in COVID-19 (Coronavirus) and SU. If you have further questions regarding your equal status with Danish citizens, you can contact us using Digital Post - Log on with your NemID and fill in the form.

If your question concerns your SU and is not related to your equal status with Danish citizens, please contact the SU administration at your educational institution. We encourage you to visit the website or intranet of your institution for information on how to contact the SU administration.

Længere svartider

Da alle i disse dage arbejder under ændrede forhold, har vi ikke samme mulighed for at hjælpe som normalt. Vi gør alt for at svare så hurtigt som muligt, men håber på forståelse for, at der kan være længe svartid den kommende tid.

Mere information

Vi vil løbende informere om SU i forbindelse med COVID-19 her på su.dk.

Vi henviser i øvrigt til temaside på Uddannelses- og Forskningsministeriets hjemmeside.

_____

Nyheden er først offentliggjort 120320.